Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'na Türk Devletine operasyon!

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün ceza alan Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane'de giriştiği mağduriyet algısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de öncülük etti. Bir gün evvel de Amerikan Konsolosluğu ile görüşmesi dikkat çekici olan İmamoğlu ve Akşener'in karara rağmen verdiği mutluluk pozları adaylık için girişilen tiyatronun en büyük kanıtlarından biri olurken 'Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik adaylık operasyonu' olarak da yorumlandı. O esnada Almanya'da pasaport kuyruğunda olan Kemal Kılıçdaroğlu yaşananlar sonrası özel jetle Türkiye'ye dönerken bugün yaptığı açıklama Akeşener-İmamoğlu tezgahının itirafı gibi oldu. Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'nun kendisini arayıp Ekrem İmamoğlu'na destek olmaya gideceğini belirttiğini ancak Meral Akşener'in kendisini aramadığını söyledi. İşte adaylık için dönen dolaplar...

 2023 seçimleri için girişilen adaylık savaşında her gün yeni bir oyun oynanıyor...

EKREM İMAMOĞLU'NA MAHKUMİYET KARARI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar açıklandı. İstanbul 7. Asliye Ceza Mahkemesi, Ekrem İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün mahkumiyet verdi.

ALGI YÖNETİMİ BAŞLADI!
Söz konusu karar 2023 planları için uzun süredir İstanbul'a hizmeti bir kenara bırakan İmamoğlu tarafından adaylığa zemin olarak kullanılmaya başlandı.
 

KEMAL KILIÇDAROĞLU TEPKİLERİN HEDEFİ OLDU

Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'in 'Saraçhane' ortaklığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef tahasına oturtu.

Sosyal medyada İmamoğlu destekçisi CHP'liler "Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı sırada Almanya'ya gidiyor. Desteğe Akşener geliyor." şeklinde paylaşımlar yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiri yağmuruna tuttu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da yanıltan ve Ekrem İmamoğluyla iş tutan bazı Genel Başkan Yardımcılarının ve milletvekillerinin yanlış bilgi vermesi ve yönlendirmesiyle Almanya'ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kendi örgütü içinde küçük düşürmek ve ''bu önemli günde kendi başkanının yanında değil algısını yaratmaya çaılşanlar bir anlamda da bu operasyonda başarılı oldular ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun ani dönüşü bu algıyı yarı yolda bıraktı.

SARAÇHANE SAHNESİNE ÇAĞRI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da oluşunu fırsat bilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden hamlesini yaptı.

Destekçilerini Saraçhane'ye çağıran İmamoğlu, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane'dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00'da Saraçhane'ye davet ediyorum." dedi.

 

 

AKŞENER DEVREYE GİRDİ: YOLA ÇIKTIM
Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Ekrem İmamoğlu'na açık destek veren ve her fırsatta kendisini parlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de bir hamle geldi

Meral Akşener, İmamoğlu'nun tweetini alıntılayarak, "Ankara'dan yola çıktım, Saraçhane'de görüşürüz." ifadeleriyle bir selfie paylaştı.

Bu arada derin güçler İmamoğlu 'nu mağdur yapıp Cumhurbaşkanı adayı yaptırmak istiyorlar. 
Bunu  ne Tayyip Erdoğan neden Kemal Kılıçdaroğlu ister
Bu Operasyon daha derin ve uluslararası bağlantılı gözüküyor.
Bu cezayı alan İmamoğlu niye sevinçle Meral Akşenere sarılsın 
 



 

İBB binasında konuşan Kılıçdaroğlu, "Ekrem başkanın haksızlığa uğraması aslında 16 milyon insanın iradesinin gasp edilmesi anlamına geliyor. Eğer yargı 16 milyon insanın hakkını gasp ediyorsa o yargı, yargı değildir. O yargı iradesini birilerine teslim etmiş yargıdır. Onlara biz hakim demeyiz" ifadelerini kullandı.

 

"Sayın başkan hiç moralini bozma, gülümsemeni sürdür, hayata gülümsemeye devam et. 16 milyon insana gülümsemeyle hizmet et" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bundan en ufak bir endişen olmasın, 16 milyon seni kucaklıyor" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Benzer bir şey İzmir'de belediye başkanımız için de yapıldı. 100 küsür yılla yargılandı ve beraat etti. Orada da aynı şeyleri söyledim. Aziz Kocaoğlu, İzmirlilere hizmet etti, İzmirliler için çalıştı. Bu mücadelesinde haklı olduğunu hem yargı teslim etti hem de İzmirliler teslim etti. Senin de başarılarını kıskanıyorlar, hazmedemiyorlar. Ama hazmedecekler. İstanbul'un rantına doymadılar, onları doydurmayacağız. İstanbul'un rantı İstanbullulara aittir. Ekrem başkan bu rantı İstanbullulara teslim edecek, buna tahammül edemiyorlar."


Bu derin ve uluslararası güçlerin tiyatrosu,İmamoğlunu mağdur et,güçlendir,ceza ver ama seçime kadar kesinleştirme bu olayın suçunu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a da at ona da zarar ver .

Bu derin ve uluslararası operasyonun başarılı olması için muhalif gazetecilerin de servis ettiği haberlere  ve Ekrem İmamoğlu'na yakın tv'lerin,gazetelerin,internethaber sitelerinin haber yoğunluğu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı itibarsızlaştırma haberlerinin yoğunluğu ve dünya medyasına servis edilen ve yanlızca Ekrem İmamoğlunun mağdur edilmesinin tartışıldığı ve dikkat etmek lazım,hüküm veren hakim ve savcıların fotoğraflarla kimlerle birlikte oldukları nedense hükümden sonra servis edilmesi de dikkat çekici.

Bu saatten sonra ne mi olur ,artık Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'na destek verenler arasında bir kavga çıkacağı kesin gözüküyor,burda rol çalan Meral Akşener oyun kuruculuk görevini Kemal Kılıçdaroğlu'ndan almış gibi gözüküyor,bu arada 5 çeteninde bu olayın içinde olduğu iddiaları bir hayli güçlü çünkü Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener'le gizli görüşmeler yaptıkları iddiası siyaset kulislerinde konuşulmakta ....